Maanrakennus Huuskonen Oy

Maanrakennus Huuskonen on perustettu vuonna 2017. Silloin elämän pohjatyöt oli muilta osin valmiiksi kaivettu ja tukeviksi tuettu ja tuli viimein sopiva hetki toteuttaa oma pitkäaikainen haave, oman koneen hankinnasta. Yrittäjyydestähän en ollut erityisemmin haaveillut, mutta oman kaivinkoneen hankinta oli ollut unelmana jo hiekkalaatikolta asti. Kun tuli sopiva hetki investoida omaan koneeseen, tiesin että yrittäjyys on luonteva tapa lähteä tekemään työtä omalla nimellä ja omien arvojen mukaisesti.

Toiminta-alueenamme on ollut Keski-Suomi alusta saakka ja meillä on pidetty tärkeimpänä linjana sitä, että kun työtä tehdään, niin hoidetaan se sitten kerralla ja kunnolla loppuun asti. Meillä on firmassa hyvä tiivis työporukka ja yhteishenki toimii, kun jokainen tuntee toisensa sekä osaa ja ennen kaikkea haluaa ottaa vastuuta laadukkaasta työnjäljestä. Jarkko ja Tommi osaavat hoitaa työtehtäviään itsenäisesti, mutta porukan tuki ja mielipide meillä on aina tarjolla, kun sitä tarvitaan. Kun työntekijät voi hyvin, myös firmalla on voimaa tehdä työt laadukkaasti.

Kun hommat luistaa ja asiat etenee, tuntuu se aina itsestäkin erityisen hyvälle. Työtehtävät ja työmaat ovat vaihtelevia ja siksi tämä työ lieneekin niin mielekästä vuodesta toiseen. Itse olen edelleen koneen puikoissa joka ikinen päivä, satoi tai paistoi, joten työnjohtokin on aina paikalla työmaalla. Näin nopeatkin tilanteet sekä ongelmat tulee ratkottua heti, eikä työmaa seiso turhaan odottelemassa.

Vaikka kissakaan ei elä pelkällä kiitoksella, niin kyllä meille oikeasti se tärkein on tyytyväinen asiakas ja hyvästä työstä saatu palaute. Meidän hyvä maine on saavutettu pitämällä asiakkaista huolta ja tarkoitus on jatkaa tällä tiellä eteenpäinkin.”

-Teemu Huuskonen, yrittäjä Maanrakennus Huuskonen Oy

Ota yhteyttä jo tänään