Purkutyöt Keski-Suomessa

Suoritamme puurunkoisten omakotitalojen, kiinteistöjen sekä pienten rakennelmien kokonaispurkutyöt avaimet käteen periaatteella.

Pihavajan tai leikkimökin purkaminen saattaa onnistua omatoimisesti, mutta rakennuksen purkaminen vaatii aina ammattilaisen osaamista ja työkaluja. Purkutöissä täytyy myös osata lajitella ja kierrättää jätteet oikein.

Tärkeää on, että työt tehdään ammattitaidolla ja huolellisesti, sillä virheellisesti tehty purkutyö voi aiheuttaa vahinkoja ja turvallisuusriskejä.

Ota yhteyttä

purkutyöurakat keskisuomessa

Purkutyöt taloyhtiöissä

Purkutöiden huolellinen suunnittelu on ensimmäinen askel onnistuneessa purkuprojektissa. Kun suunnitelmat on tehty, rakennus/huone tyhjennetty ja toimija valittu alkaa itse rakennuksen tai sen osien purkaminen.

Purkutyöt voivat sisältää esimerkiksi rakenteiden irrottamista, seinien ja kattojen purkamista, ikkunoiden ja ovien poistamista, sähkö- ja putkistojen irrottamista, lattioiden poistamista ja jätteiden lajittelua. On tärkeää, että työ tehdään huolellisesti ja turvallisesti, jotta vältetään vahingot niin kiinteistölle, ympäristölle kuin ihmisillekin.

Taloyhtiön hallituksen tulee varmistaa, että purkutyöt on tehty asianmukaisesti ja laadukkaasti. Tarvittaessa tulee tehdä jälkikatselmus, jossa tarkistetaan, että kaikki purettavat työt on tehty ohjeiden ja määräysten mukaisesti. Näin taloyhtiö voi olla varma, että uudet tilat tai korjatut rakenteet ovat turvallisia ja kestävät pitkään.

Työmaan valmistumisen jälkeen on tärkeää huolehtia jätehuollosta. Jätehuollon on oltava asianmukainen, jotta jätteet voidaan hävittää turvallisesti ja ympäristöystävällisesti.

Toteutamme koneelliset purkutyöt ammattitaidolla usean vuoden kokemuksella. Huolehdimme myös purkutyömaan jätteiden kierrätyksen asiakkaamme puolesta.

rakennusten purkytyöt jyväskylässä

Rakennusten purkamiset avaimet käteen -periaattella

Voimme tarjota purkutyöurakat kokonaisvaltaisesti ja huolehtia kaikesta tarvittavasta suunnittelusta aina jätteiden poiskuljetukseen saakka. Kun purkuprojekti on valmis, huolehdimme kaikkien jätteiden lajittelusta ja kierrätyksestä, noudattaen kaikkia asiaankuuluvia säädöksiä.

Voit luottaa meihin myös silloin, kun tarvitaan vaativien kohteiden purkutyötä. Ota yhteyttä mikäli tarvitset osaavaa ammattilaista.

Ota meihin yhteyttä